• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Örhänge med katt i neon

  • 100 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Neonrosa örhänge i form av en katt, där halva katten syns på framsidan av örsnibben och andra halvan på baksidan. Singelörhänge. Känns som någon typ av målad metall.

Storlek: Ca 3 cm lång

Material: N/A

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 150 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Känd från Instagram ;)

Tyvärr redan såld

Grön kavaj-jacka

Tyvärr redan såld

Guldig kimonokofta

Tyvärr redan såld

Ganni skjorta Harley Crepe

Tyvärr redan såld