• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Nyden svart väst

  • 199 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Svart väst från svenska Nyden, ett märke initierat av H&M för ett par år sen för att skapa minimalistiska kollektioner. Den här västen är enkel i sitt uttryck men ger på samma gång en extra udd till vilken outfit som helst. Stora fickor både i sidorna och bröstfickor, spännen och rejäl dragkedja. Tjock canvasaktig bomull med tunt foder.

Storlek:  M (sannolikt herr-strl)

Material: 100% bomull

Modell: A (för modellens mått, klicka här)


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 150 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Ljus trenchväst

Tyvärr redan såld

Jeansskjorta med volang

Tyvärr redan såld

Tisha J'Adore

Tyvärr redan såld

Silkiga shorts med drakar

Tyvärr redan såld