• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Mönstrad klänning i viskos/siden

  • 499 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Lagersaldo: 1
Dela

Beskrivning: Rolig klänning från det tyska lyxmärket Dorothee Schumacher. Underbart material i viskos och siden som liksom rinner ner över kroppen. Modellen är ganska figurnära för att avslutas i en något vidare kjoldel. Ärmarna har öppningar längs med hela och printet är whimsical och för tankarna till Alice i Underlandet. 

Storlek: 1 (=S)

Mått: Bröstvidd 43 cm (mätt armhåla till armhåla rakt över), längd 98cm

Material: 66% viskos, 34% siden

Modell: B  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).