• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Mondi vintage blus

  • 299 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Vintage blus som av etiketten att döma är från 90-talet. Den har långa ärmar med manchetter. Rund halsringning med ett motveck framtill som skapar lite vidd. Knäppning hela vägen ned i bak är en vacker detalj. Från tyska Mondi, ett klädmärke som startade på 60-talet och som på 90-talet hade Christy Turlington som ansiktet utåt

Storlek: 44

Mått: Bröstvidd 70 cm (mätt rakt över) armhåla till armhåla, längd 70 cm

Material: 50% viskos, 50% acetat

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Rodebjer omlottklänning

Tyvärr redan såld

Glittrig kostym

Tyvärr redan såld

Jeansskjorta med volang

Tyvärr redan såld

Tisha Smurfan

Tyvärr redan såld