• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Missoni rosa klänning

  • 599 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Rosa stickad klänning från Missoni. Mönsterstickad i flätor på toppdelen och ett geometriskt mönster i den vippiga kjoldelen. Halsringningen är generös och ärmarna går till armbågarna. Stretchig. Det finns en underklänning till ton-i-ton. 

Storlek: IT44 (= ca EUR38)

Mått: Bröstvidd 44 cm (mätt armhåla till armhåla rakt över), längd 66 cm

Material: 54% bomull, 97% viskos

Modell: A (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Dansk kavaj i grönt NWT

Tyvärr redan såld

Lång kedja i guld och emalj

Tyvärr redan såld

Trench i bomull

Tyvärr redan såld

Puffärm i bomull

Tyvärr redan såld