• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

Minimum set

  • 249 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Ett set från danska Minumum - lika fint som bekvämt i sin tjocka, glansiga lite lyxiga viskos. Bottenfärgen är guldigt beige och printet är oregelbundet  - lite som färgstänk, i svart, grått, brunt, vitt och blått.

Byxorna har resår i midjan, fickor i sidorna och avsmalnande ben. 

Blusen stängs i nacken med en knapp med en slits under. Där under är det veck för extra vidd. Ärmarna är trekvarts. 

Där finns en tråddragning och lite luddighet längst ner på blusen - se sista bilden. Syns inte när en har blusen instoppad.

Storlek: 36

Material: 100% viskos

Modell: Modell A och B  (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.