• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

Megamjuk fuskpäls

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: En otroligt mjuk fuskpäls i en varm brun ton, du vet sådär mjuk så en inte kan sluta klappa på den! Med rejäla kavajslag och i-sticks-fickor i sidorna. Öppen framtill utan knappar, men kan med fördel stängas med ett udda bälte - men snyggast öppen såklart lite casual sådär slängd över allt från jeans och sneakers till klänning eller kostym. Lagad mitt bak i fodret, inget som stör helhetsintrycket.

Storlek: XS

Material: 100% polyester

Modell: A (för mått, klicka här


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.