• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Marinblå vintage lodenrock

  • 899 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Den här lodenrocken är vintage i toppskick. I marinblå ull kommer denna hålla dig varm i vinter, men inte svettig tack vare lodenrockens klassiska lufthål under ärmarna. Den har en synlig typisk lodenknapp högst upp och dold knäppning nedanför. Fickor i sidan och det typiska vecket längst ner baktill för att ge vidd. På ärmarna återfinns knapparna och över axlarna finns en kant som markerar dem snyggt. Rutigt foder som är avtagbart med en dragkedja (se sista bilden). Från österrikiska Salko. 

Storlek: N/A men uppskattas passa ca 38-42

Material: 75% ull, 25% alpacka. Foder 100% viskos upptill och den avtagbara delen 70% ull, 25% polyester, 5% andra material

Modell: A (för mått, klicka här


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Rodebjer Candice Dazzle

Tyvärr redan såld

Mönstrad jacka

Tyvärr redan såld

BACK topp

Tyvärr redan såld