• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Malene Birger byxor i ullmix

  • 350 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Härliga byxor i ullmix från Malene Birger. Kostymbyxa med resår i midjan och avsmalnande ben. En stolpficka bak och fickor i sidorna. Modellen heter Anglet.

Storlek: 40

Mått: Midja (mätt rakt över) 39-52 cm, innerbenslängd 70 cm

Material: 33% viskos, 32% ull, 32% polyester, 1% elastan, 1% polyamid, 1% andra fibrer

Modell: A (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag (eller på överenskommen tid).


Jerseyklänning med puffärm

Tyvärr redan såld

Kostym med tigrar

Tyvärr redan såld

Rodebjer ljusblå jeans Mina

Tyvärr redan såld

Karma collegetröja

Tyvärr redan såld

Enorm röd kuvertväska

Tyvärr redan såld