• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Maje blus

  • 349 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Blus från franska Maje Paris, ett märke som sen starten 1998 drivits av att skapa kvalitativa plagg med feminin touch och med en fot i det klassiska, den andra i det trendiga. Den här blusen i lätt transparent material har tunna guldtrådar invävda i det blommiga mönstret. Det blå är fantastiskt snyggt till ett par jeans i sommar. Det finns små volanger över bröstet och knytband i halsen strax under ståkragen. Storlek 1 i franska storlekar motsvarar normalt storlek S, men denna är generös i storlek och passar alldeles säkert upp till M, se mått för korrekt passform.

Storlek: FR 1

Mått: Bröstmått mätt rakt över armhåla till armhåla 54 cm, längd 64 cm

Material: 98% polyester, 2% metalltråd

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Rodebjer Talus

Tyvärr redan såld

Väst av mormorsrutor

Tyvärr redan såld

Lila toppluva

Tyvärr redan såld

Scarf med smileys

Tyvärr redan såld