• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Maje Paris asymmetrisk blus

  • 199 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Asymmetrisk blus från franska lyxmärket Maje Paris. Vit med rödorange blommor och guldstänk. Ena axeln är bar och samma ärm är kortare än den andra. Båda ärmarna avslutas med resår och har volym. Längs med halsringningen går en volang. Storleksangivelse saknas, men den uppskattas passa S, se mått nedan för korrekt passform.

Storlek: N/A

Mått: Bröstmått mätt rakt över armhåla till armhåla 47 cm, längd 55 cm

Material: 100% viskos

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


COS jumpsuit med knyt i sidan

Tyvärr redan såld

Maud Fredin Fredholm jacka

Tyvärr redan såld

Tisha med kvinnoporträtt

Tyvärr redan såld

Prickig skjorta i viskos

Tyvärr redan såld