• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Maffig brosch

  • 100 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Lite större brosch som är alldeles perfekt att bära högst upp i skjortan, mellan kragsnibbarna, som en slags kravatt. En rektangulär del med hängande delar nedanför. Det saknas en liten sten på andra raden, se bild. 

Storlek: Längd ca 7 cm, bredd ca 6 cm

Material: N/A

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Vintage klänning - 70-tal

Tyvärr redan såld

A Part of the Art klänning

Tyvärr redan såld

Svart viskosklänning

Tyvärr redan såld

Volangblus & Other Stories

Tyvärr redan såld