• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Lurvig tröja från Anthropologie

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Otroligt mjuk och hårig tröja från Anthropologie. Materialet är nästan som päls. Mjukt och lent och offwhite i färgen. Tröjan har en vid halsringning och ärmar som gränsar till pingvinärmar i vidden under ärmarna. 

Storlek: L

Material: 82% nylon, 11% viskos, 6% polyester, 1% elastan

Modell: A  (för mått, klicka härGott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Weekday ACE jeans

Tyvärr redan såld

Röda örhängen - 80-tal

Tyvärr redan såld

Rektangulär scarf i leo

Tyvärr redan såld

Blommiga byxor i viskos

Tyvärr redan såld