• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Lululemon vattentät dunkappa - NYSKICK

  • 2 999 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: För dig som inte vill frysa i vinter - den här dunkappan från Lululemon säljs på kommission och enligt ägaren är den använd endast ett fåtal gånger, vilket syns på det fina skicket. Den är lång, svart och har två innerfickor och två ytterfickor, i ärmsluten finns tättsittande manschetter av scubamaterial och luvan är stor och mysig. Den stängs med tryckknappar. På Lululemons egen sida kan en läsa: 

  • Water-resistant
  • Wind-resistant
  • 700-fill-power goose down provides lightweight warmth

De sista fyra bilderna är lånade produktbilder. Nypris ca 4000kr.

Storlek: UK12 - uppskattas passa M-XL beroende på önskad passform

Material: Yttertyg 100% nylon, stoppad med 85% dun, 15% fjädrar och foder av polyester

Modell: A (för mått, klicka här


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.