• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage jeansskjorta med zigzag-front

  • 429 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Kul denimskjorta från Karmans Looney Tunes Wester Collection som kom ut i början av 90-talet. Den här har tryck med Taz på en tjur på ena ärmen och Daffy Duck på häst på den andra. Även tryck på insidan - men det finaste med den här skjortan tycker vi ändå är fronten som stängs i zigzag.

Storlek: M

Mått: Bröst (mätt armhåla till armhåla tvärsöver) 52 cm, längd 62 cm

Material: 100% bomull

Modell: A (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag (eller på överenskommen tid).


Rött statement-halsband

Tyvärr redan såld

Rutig vintage trenchcoat

Tyvärr redan såld

Beige vintage kappa

Tyvärr redan såld

Sonia Rykiel armband

Tyvärr redan såld