• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Ljust rosa storskjorta

  • 199 kr
Finns kvar
Lagersaldo: 1
Dela

Beskrivning: Storskjorta i krispig bomull från Carin Wester i en ljust rosa nyans. Bakdelen något längre än framdelen, perfekt som utanpåskjorta, rymlig i modellen.

Storlek: 36

Mått: Bröstmått mätt rakt över armhåla till armhåla 57 cm, längd 72 (80 baktill) cm

Material: 100% bomull

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Ganni storskjorta med hästar

Tyvärr redan såld

Vintage blus - 90-tal

Tyvärr redan såld

Vintage turkosgrön blus

Tyvärr redan såld

Kjol med blommönster

Tyvärr redan såld

Svart klänning i PU-läder

Tyvärr redan såld