• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Randigt set i lila

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Otroligt populärt set i lavendellila med ränder i starkt rosa. Båda plaggen är super var och en för sig, men smått otroliga ihop. Toppen har trekvartsärm och knäppning framtill med klädda små knappar, sprund i sidorna och ett avtagbart bälte i samma material. Byxorna är av modell Lykke med hög midja, stängning med dragkedja i sidan och en snygg detalj med ränder som går åt andra hållet i en bred sektion längst ner i bensluten. Från Lindex.

Storlek: Topp strl S, byxor strl 34

Mått: Bröstmått mätt rakt över 57 cm, längd 75 cm, midjemått byxor 35cm, innerbenslängd 77 cm

Material: 100% polyester

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


T-shirt BACK

Tyvärr redan såld

T-shirt: Grand Palace

Tyvärr redan såld

Tisha "Power" NWT

Tyvärr redan såld