• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Lila vintage puffig klänning

  • 499 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Madonna hade kunnat haft den i filmen "Who's That Girl"! Tänk dig denna karamell med converse och en jeansjacka. Ja eller ett par klackar för en lite festligare look. I lila stadigt material, Ryschad topp som är axelbandslös och som stängs med dragkedja mitt på ryggen. Dubbla lager i kjoldelen där den övre är fäst en bit upp så den bildar en puff och den undre delen sticker fram. Från H&M. 

Storlek: 36

Mått: Bröstvidd 38 cm, längd axel till nederkant 70 cm, shorts midja mätt rakt över 33 cm, innerbenslängd 18 cm

Material: 56% polyester, 44% nylon

Modell: B (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.