• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Lila klänning med glitter

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Lila klänning från Liberté Essentiel. Volanger i nederkant och åtsmitande manschetter som dekorerats med ett silverband. Materialet är stretchigt och glittrigt och klänningen är fodrad med ett silkigt, stretchigt tyg.

Storlek: M

Mått: Bröst (mätt armhåla till armhåla tvärsöver) 45 cm, längd 130 cm

Material: 50% polysmif, 43% lurex, 16% spandex

Modell: A (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag (eller på överenskommen tid).


Klänning med fransar

Tyvärr redan såld

Puffärm i bomull

Tyvärr redan såld

HM Coachella hatt

Tyvärr redan såld

Kimono med paljetter

Tyvärr redan såld