• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Levi's vintage 515 straight cut

  • 499 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Levi's 515 från 90-talet. Rak modell i mellanblå färg. Normalhög midja och gylf med dragkedja. Finns några vita slitningar på fickorna fram och bak samt en färgskiftning på ena bakfickan, se sista bilderna. Snygga på perfekt passform, men även grymma oversize som på vår modell (som normalt drar strl 26 i Levi's).

Storlek: 32/34

Mått: Midja (mätt tvärsöver) 41 cm, innerbenslängd 84 cm

Material: Materiallapp saknas, men ingen stretch så 100% bomull är ett kvalificerat antagande

Modell: B (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Boho-mönstrad kavajkofta

Tyvärr redan såld

Vintage koboltblå yllekavaj

Tyvärr redan såld

Rodebjer blommiga byxor

Tyvärr redan såld

Grön bomullsscarf

Tyvärr redan såld