• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Levis HI-BALL W30

  • 549 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Den här Levi's-modellen - HI-BALL - skapades för att en skulle kunna visa upp sina sneakers ordentligt ;) Med avsmalnade ben, mellanhög midja och med 1% elastan för litelite stretch är detta en perfekt sommarbralla! Tänker att de även är perfekta för att både pumps och sandaler ska få spela huvudrollen. Stängs med knapp och dragkedja. Det finns en liten slitning med hål på ena benet, se bild. 

Storlek: W30 (se mått)

Mått: Midja mätt rakt över 42 cm, innerben 72 cm

Material: 99% bomull, 1% elastan

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Randig blus med puffärmar

Tyvärr redan såld

Randig mössa med tofs

Tyvärr redan såld

Rosa body med puffärm

Tyvärr redan såld

Boilersuit i denim

Tyvärr redan såld

Sportig zipup

Tyvärr redan såld