• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Levis 501 25/32

  • 549 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Lagersaldo: 1
Dela

Beskrivning: 501:or i den perfekta ljusblå nyansen. Slitna på helt rätt sätt (om en gillar slitna jeans), med hål på båda knäna och fransiga benslut. Se bilder för slitningar. Så snyggt att ha slitet till något riktigt krispigt! 

Storlek: 30/32 (se mått)

Mått: Midja mätt rakt över 47 cm, innerben 70 cm

Material: 100% bomull

Modell: B  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Gul toppluva

Tyvärr redan såld

Mönsterstickad Carin Wester

Tyvärr redan såld

COS svarta byxor

Tyvärr redan såld

Blockmönstrad klänning

Tyvärr redan såld

Baum Und Pferdgarten flamingos

Tyvärr redan såld