• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

Leomönstrad blus NWT

  • 149 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Leoblus av skirt material i vacker modell. Den har ståkrage och vackra silverknappar som stänger den i nacken, samt likadana silvriga knappar på manschetterna. Rynk både på fram- och baksidan och lätt rundad nedtill. Från H&M. Helt ny med lappar kvar.

Storlek: XL

Material: 100% återvunnen polyester

Modell: A  (för mått, klicka här


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är igott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt.Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.  

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Mejla oss för rabattkod att använda i kassan. Hämtning sker då på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.