• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Kostym Malene Birger

  • 899 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Otrolig kostym från Malene Birger i ullmix. Kritstrecksrandig mörkblå filtigt material. Byxorna har resår i midjan och fickor i sidorna och kavajen är lite längre, dubbelknäppt och riktigt sharp med sköna detaljer som de melerade knapparna som är sydda med röd tråd. Kavajen heter Edithea och byxan Florah. Första bilderna är lånade produktbilder.

De sista modellbilderna är lånade produktbilder.

Storlek: 34 kavaj, 36 byxor (båda rymliga)

Mått: Kavaj bröst (mätt armhåla till armhåla tvärsöver) 44 cm, längd 80 cm, byxa midja (mätt rakt över) 36-46 cm, innerbenslängd 69 cm

Material: 45% viskos, 33% ull, 22% polyamid. Foder 100% viskos

Modell: A & B (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag (eller på överenskommen tid).


Rosa tröja med pingvinärmar

Tyvärr redan såld

Örhänge med katt i neon

Tyvärr redan såld

Other Stories sidenskjorta

Tyvärr redan såld

Isabel Marant ullkavaj

Tyvärr redan såld