• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

Kort kaftan av vintagetyg med blåsippor

  • 249 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Hemsydd kaftan av vintagetyg, med de vackraste blåsipporna. En riktigt vårig liten jacka! Snygg till jeans och tisha eller över shorts och linne i sommar för att skydda mot sol eller vind. Kommer med ett gult band som är snyggt att bryta av med om en vill knyta till den i midjan. Kaftanen har lite kortare, lätt uställda ärmar och både ärmslut och kanterna framtill är kantade med vitt bomullsband (nyköpt snedslå så den biten är inte vintage).

Materialet har sina skavanker, några små hål samt några sprättade sömmar som kan anas - se detaljbilder. Men tyget är så ljuvligt att det behövde få en chans ändå. Den är handgjord så sömmarna är kanske inte fabriksperfekta (men såklart fina, raka och hela), men den är i gengäld unik, det finns garanterat bara denna. 

Storlek: Cirka M

Material: Saknar materiallapp, men känns som antingen bomull eller bomullsblandning


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.