• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Kornblå blus

  • 229 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Härlig blus i creppad bomullsblandning (9% lin). Trekvartsärm i ballongform, vid modell med klädda knappar hela vägen ner. går utmärkt att ha bakochfram med knapparna i ryggen och en lite högre hals! Från H&M. Rymlig i modellen. 

Storlek: S

Mått: Bröstvidd 60 cm mätt armhåla till armhåla, längd 62 cm

Material: 91% bomull, 9% lin

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


NWT väska Beck Söndergaard

Tyvärr redan såld

Byxor & Other Stories

Tyvärr redan såld

Lila halsband

Tyvärr redan såld

Benvit skjorta med guldknappar

Tyvärr redan såld

Italiensk blus i viskos

Tyvärr redan såld