• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Krispig kavaj i grått och vitt

  • 199 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Fräschare än så här blir inte en kavaj! Krispigt randig i vitt och grått. Rakt skuren med passpoalfickor med lock. Helfodrad i vitt, vilket förstärker den somriga känslan om en kavlar upp ärmarna. Saknar knäppning och bärs antingen öppen eller varför inte med bälte i midjan (se exempel ovan, bälte ingår ej). 

Storlek: 54

Material: 95% polyester, 5% elastan

Modell: A (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Rosa kjol i viskos

Tyvärr redan såld

Plisserade byxor

Tyvärr redan såld

Vintage armband

Tyvärr redan såld

Tisha modeteckning

Tyvärr redan såld

Chanel-inspirerad topp

Tyvärr redan såld