• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Minimarket blå trench

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Härligt blå trenchcoat från svenska Minimarket. Med den klassiska extra toppen på övre delen och vackra isticksfickor i sidorna, bälte och en krage som går att knäppa med en knapp - i övrigt är trenchen öppen framtill. Skulle gissa något tvättpåverkad i färgen såsom det här materialet kan bli, alternativt så ska den se ut så för tvättrådslappen ser ganska otvättad ut. Vackert fall och liten slits baktill.

Storlek: 38

Material: 62% tencel, 38% proviscone


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Mejla oss för rabattkod att använda i kassan. Hämtning sker då på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.