• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

Randig blus med puffärmar

  • 349 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Blus från danska Custommade med utsökta detaljer. Liten puffärm, vackra mancschetter med rynkad volang, ståkrage med rynk, dold knappslå men ändå vackra klädda knappar och små slitsar i sidorna. Nedersta knappen är utbytt, men det syns inte i och med att det är dold knappslå.

Storlek: N/A men passar 36-38

Material: N/A men gissningsvis bomullGott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.