• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

Ivana Helsinki klänning i denim

  • 579 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Klänning från finska Ivana Helsinki. En denimdröm med rundad krage, puffig ärm och pärlemortryckknappar längs med hela ryggen - vilket gör att klänningen också går att vända och ha som kofta/kavaj! Fickor i sidorna har den också. Denimen är blekt flammig vilket ger ett levande intryck. Jag ser den här som en typiskt snygg klänning-över-jeans-klänning! Längd från axel och ner 88 cm.

Storlek: 38

Material: 100% bomull


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Mejla oss för rabattkod att använda i kassan. Hämtning sker då på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.