• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Rodebjer Dama Herringbone marinblå

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Klassiker från Rodebjer. Populära byxan Dama i blått mönstervävt material. Hög midja, två framfickor och lätt utställda ben. Midja mätt rakt över 35 cm, innerbenslängd 61 cm.

Storlek: XS

Material: 55% bomull, 43% lyocell, 2% elastan.

Modell: B (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.