• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Rodebjer ljusblå jeans Mina

  • 499 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Ett par jeans i culottemodell från Rodebjer. Deras klassiker Mina är en favorit bland många. Med isticksfickor i sidorna, vackra veck under linningen och kortare, utställda ben ger dessa dig en otroligt spännande silhuett. Rå och fransad nederkant - de ska se ut så. Lätta slitningar vid fickan, som jag tycker bara ger härlig sommarkaraktär! Modellbilderna är på ett annat par men samma storlek. Produktbilderna är på de jeansen som säljs nu. Sista bilden är de jeans som säljs nu på modell A.

Storlek: 27"

Mått: Midjan rakt över mäter 36 cm, innerbenslängd 61 cm

Material: 100% bomull

Modell: B  (för modellens mått, klicka här)


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst, steamad, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Dansk kavaj i grönt NWT

Tyvärr redan såld

Färgglatt halsband

Tyvärr redan såld

Rosa midikjol

Tyvärr redan såld

Disco-topp

Tyvärr redan såld