• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Rodebjer kavaj Bea

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Rodebjers klassiska kavaj Bea, som vissa kallar en blus. Den är i Rodebjers twillmaterial och passar perfekt till t ex byxan Sini, men är  lika snygg på egen hand. Har en den öppen har den lite som waterfall-slag och om den stängs med knapparna vid axlarna syns rundningen i nederkant och den känns mer blusig. Trekvartsärmar.

Storlek: S

Material: 62% polyester, 33% viskos, 5% elastan

Modell: A (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Jumpsuit i sammet HM Studio

Tyvärr redan såld

Vintage bum bag - midjeväska

Tyvärr redan såld

Skjorta med söta katter

Tyvärr redan såld

Filippa K vit skjorta

Tyvärr redan såld

Ärmhållare

Tyvärr redan såld