• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage jeans

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Riktigt grymma vintage jeans. Hög midja och ballongben, eller barrel - kalla det vad du vill, luftiga är de med avsmalnande ben. Roliga detaljer i midjan som liten extraficka på ena sidan, label mitt på baktill, gröna detaljer och som ett ok sytt bak i midjan vilket ger en fin passform. Bensluten har några slitningar och längst ner på ena benet finns en ljus fläck som inte går bort, se bilder. Tycker inte detta stör/syns vid användning, se bilder. Eventuellt är dessa från Pepe. Det står "Rescue Pepe" på lappen baktill med en liten minikarta över Washington/Oregon. Storlek saknas, men bärs på bild av person som vanligtvis har 26" i jeans.

Storlek: N/A

Mått: Midjemått mätt rakt över 36 cm

Material: 100% bomull

Modell: B (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Randig bomullströja

Tyvärr redan såld

Transparent klänning

Tyvärr redan såld

Vintage kleinblå ullrock

Tyvärr redan såld