• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Guldig kimono MSCH

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Kimono från MSCH i svart med utmärkande guldigt mönster. Modellen heter "Golden Kimono" och det är precis vad det är. Klassisk modell med slitsar i sidorna, fickor och ett bälte i samma material. Lika fin med tillhörande bälte, som avvikande eller utan!

Storlek: OS

Mått: Bröstvidd (mätt armhåla till armhåla) 63 cm, längd (mätt axel till nederkant) 72 cm

Material: 80% polyester, 20% lurex

Modell: A (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar, onsdagar och fredagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Randig blus med vackra ärmar

Tyvärr redan såld

Baddräkt i gul batik

Tyvärr redan såld

T-shirt: I am My own Muse

Tyvärr redan såld

Acne byxor med dragkedjor

Tyvärr redan såld