• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Kjol med blommönster

  • 229 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: En kan gissa att designern hämtat inspiration från Rodebjer gällande både mönster och modell på denna kjol. Men olikt Roddans Hazel är denna en ihopsydd omlott, men den har de dubbla volangerna och schwunget. Den stängs istället med dragkedja och knapp i sidan. Från H&M.

Storlek: 36

Mått: Midja mätt rakt över 34 cm

Material: 100% viskos

Modell: B  (för mått, klicka här


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst, steamad, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.