• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Vintage blus i viskos

  • 249 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Ljust khakifärgad vintage blus i mönstervävt material - den glansiga och lite lyxiga typen av viskos. Kraglös och lite speciell form på v-ringningen fram som liksom buktar. Vacker rad med knappar och rak nederkant.

Storlek: 36 (rymlig)

Material: 100% viskos


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är igott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt.Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.  

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Mejla oss för rabattkod att använda i kassan. Hämtning sker då på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Smockad leotopp

Tyvärr redan såld

Mönstrad kaftan

Tyvärr redan såld

Blommig jumpsuit

Tyvärr redan såld

Vintage jumpsuit i turkost

Tyvärr redan såld