• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Tvåfärgade byxor

  • 499 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Ett par byxor som inte går obemärkta förbi. Ett ben är tuggummirosa, det andra orange. Klassisk femficksmodell med hög midja och raka ben i ett fejkskinn-material med vävd, blank yta på insidan. Materiallapp saknas. 

Storlek: S (rymliga, mer som M)

Mått: Midja mätt rakt över 37 cm, innerbenslängd 76 cm

Material: N/A

Modell: A (för mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Vintage kornblå kjol

Tyvärr redan såld

Cuff med vita stenar

Tyvärr redan såld

Hålmönstrade byxor

Tyvärr redan såld

Vintage bälte med fiskar

Tyvärr redan såld