• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Anna Glover-mönstrat set

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Anna Glovers härliga print - här på ett shorts-set. Som små luddiga prickar, pompoms, med enstaka fjärilar gömda i mönstret. En personlig favorit som bor i Em's garderob och som funkar bra ihop och var för sig. Shortsen har paperbagwaist med ett tillhörande bälte, fickor i sidorna och stängning med dragkedja och hyska framtill. Kavajen är rak och har utanpåfickor i sidorna. 

Storlek: 42

Mått: Bröstmått mätt rakt över armhåla till armhåla 55 cm, längd 71 cm. Byxa midja 41 cm (till 51 cm med resår fullt utdragen) , innerbenslängd 11 cm

Material: 100% viskos

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Rodebjer Dice Ornamental

Tyvärr redan såld

Stora örhängen i silver

Tyvärr redan såld

Blommiga byxor

Tyvärr redan såld