• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Fluffig jacka med ko-mönster

  • 599 kr
Finns kvar
Lagersaldo: 1
Dela

Beskrivning: Fur-free fur från Jakke, ett märke som skapades i östra London för snart tio år sen. Sedan dess har de uppmärksammats av bl a Peta för sina kläder. Den här håriga jackan i komönster har en krage som är hög och skön att fälla upp, utanpåfickor framtill och en längd som går ner över rumpan. Stängs med hyskor framtill.

Storlek: 40

Material: Päls 100% modakryl, foder 100% polyester

Modell: A (för mått, klicka här

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag (eller på överenskommen tid).


Vintage skinnkjol

Tyvärr redan såld

HM Studio silvertopp

Tyvärr redan såld

Kaftan i svart-vitt

Tyvärr redan såld