• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Klänning med tigrar

  • 399 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Populär klänning i svart viskos med tigrar, blommor och blad. Rak passform, knappar hela vägen ner, volang vid knappslå och över axlarna. Finns en tråddragning vid ena axeln, se närbild. Från HM.

Storlek: 38

Material: 100% viskos

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


COS svart klänning

Tyvärr redan såld

Svart-vit jacka

Tyvärr redan såld

Quiltad klänning/morgonrock

Tyvärr redan såld

Isabel Marant ullkavaj

Tyvärr redan såld