• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Khakimönstrat set med linne och shorts med hög midja

  • 229 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Mönstret påminner en om Marocko och ett vackert mönstrat golv. Det går i jordnära toner och tyget är lite lent och lyxigt i känslan. Linnet är en rak, klassisk modell med tunna axelband. Shortsen är som en liten byxkjol. De har rejält hög midja med veck som går ut i en vid byxa. De stängs med en dragkedja i ryggen. Innerbenslängden är 7 cm och midjan mäter 32 cm. Från HM

Storlek: 34 (XS)

Material: 100% viskos

Modell: B (för modellens mått, klicka här)


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Mönstrad blazer

Tyvärr redan såld

Arket svart klänning

Tyvärr redan såld

Blockmönstrad klänning

Tyvärr redan såld

Vintage turkosgrön blus

Tyvärr redan såld

Klänning med fransar

Tyvärr redan såld