• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Armyinspirerad trenchcoat

  • 199 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Tuff trench i khaki som har den klassiska trenchens form, men med extra detaljer som dragsko i midjan, fishtail baktill, dragkedjor på fickorna och nitar på slagen! Fint skick förutom några små fläckar, se bild.

Storlek: 40 (medium - large)

Material: 100% bomull

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 150 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. Syrenlila linnejacka

Tyvärr redan såld

Byxor i fejkskinn NWT

Tyvärr redan såld

Essentiel Antwerp rosa topp

Tyvärr redan såld