• Frakt 59 kr, fri frakt vid köp över 1000:-
Nyheter varje vecka

Kavajväst med guldknappar

  • 229 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: En ärmlös kavaj - eller en västkavaj! Kalla det vad du vill, men härlig och användbar - det är den. Släng över en tisha och du är good-to-go eller addera över en klänning. Eller varför inte över en tjocktröja. Svart med rundade slag, två fickor med små slag och guldknappar som ej går att stänga. Helfodrad. Känns oanvänd, extra guldknapp finns kvar och fickorna är osprättade. Från Only. 

Storlek: 38

Material: 70% polyester, 25% viskos, 5% elastan.


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNord. Fraktkostnaden beräknas efter din beställnings vikt och framgår i kassan. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke och större med spårbar frakt. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i Kärrtorp, Stockholm. Använd då rabattkoden SSG8 i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts.