• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Kaftan i sammet

  • 499 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Kaftan i tung, tjock sammet i en mörkt brun färg. Sirliga kantband i guldgult som går runt om hela. I ärmsluten har som små bollar adderats, samma på halsringning och nederkant. Små slitsar längst ner. Ett härligt mysplagg hemma, eller en unik outfit med ett par klackar! Väsensaktig på något sätt. Material- och storleksangivelse saknas, men sammeten verkar inte bli statisk så gissningsvis är det bomull eller viskos i den snarare än något syntetmaterial. Uppskattas passa många storlekar beroende på önskad passform, se mått nedan. 

Storlek: N/A

Mått: Bröstvidd 67 cm (mätt armhåla till armhåla), längd 130 cm

Material: N/A

Modell: A (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Tisha varg

Tyvärr redan såld

Topp med puffärm

Tyvärr redan såld

Missoni NWT

Tyvärr redan såld

Levi's skjorta med knyt

Tyvärr redan såld