• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Jumpsuit med 70-tals-vibe

  • 329 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Så rolig jumpsuit i ett mönster som för tankarna till 70-talet. Denna är dock från Mango så betydligt senare datering. Den är i luftig viskos och har rund hals med ett knyt framtill och en nyckelhålsöppning i ryggen med dragkedja och en klädd knapp i nacken. Vida ben. Rymlig i storlek, den visas på bild av person i strl 40 - så tänk dig den liiiiite luftigare ;)

Storlek: S

Mått: Bröstvidd 50 cm (mätt rakt över armhåla till armhåla, midja, innerbenslängd 74 cm

Material: 100% viskos

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Rodebjer blommiga byxor

Tyvärr redan såld

Mörkblått halsband

Tyvärr redan såld

Carin Wester blus

Tyvärr redan såld

POPUP: Mockakjol DVF

Tyvärr redan såld

Tisha: Chanel

Tyvärr redan såld