• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Jumpsuit från Margit Brandt i blått och vitt

  • 329 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: En jumpsuit från den ikoniska danska designern Margit Brandt. Hon skapade ett modeimperium och var som störst på 70- och 80-talet. Tyvärr gick hon bort 2011, men för fem år sen börjades det göras kläder i hennes namn igen - i en stil som bygger på hennes gamla skisser och mönster. Denna jumpsuit känns både modern och tillbakatittande. Den är axelbandslös, men sitter uppe väl av mjuk resår. Även i midjan finns resår samt i bensluten. Materialet är tunt och lätt med ett vackert mönster. Innerbenslängd 75 cm.

Storlek: 38

Material: 65% viskos, 35% bomull

Modell: A (för modellens mått, klicka här)


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad -, beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Skor & Other Stories

Tyvärr redan såld

POPUP: Loafters med päls Ash

Tyvärr redan såld

Prickig skjorta i viskos

Tyvärr redan såld