• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Joseph smokingbyxa NWT

  • 499 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Mörkblå smokingbyxor i en ull/mohairblandning från Joesph. Normalhög midja, fickor i sidorna och stolpfickor bak, hällor i linningen och blanka revärer i sidorna. Benen är raka med pressveck och rejält långa. Helt nya med lappar kvar. Modellen heter "Ferdy Tuxedo".

Storlek: 40

Mått: Midja (mätt rakt över) 41 cm, innerbenslängd 88 cm

Material: 73% ull, 27% mohair

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Som regel postar vi paket måndagar och torsdagar och paketen brukar komma fram på en dag. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i vår studio i Gamla Enskede, Stockholm. Ange alternativ "hämta i Em's Studio" i kassan. Hämtning sker på överenskommen tid inom en vecka efter att beställningen lagts. 


Glittrig kostym

Tyvärr redan såld

Plisserad kjol i silver

Tyvärr redan såld

Fet silverkedja

Tyvärr redan såld

Stine Goya Ferrah topp

Tyvärr redan såld