• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Jeansskjorta i tencel

  • 229 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Jeansskjorta i tunn och luftig tencel - ser ut som denim men är inte lika "hårt". Vacker front med dekorsömmar i diamantmönster framtill och i zigzag på kragen. Knapparna är bruna med bronsfärgad mitt och knäpps med små öglor istället för knapphål. Från Choise.

Storlek: 40

Mått: Bröstmått mätt rakt över armhåla till armhåla 53 cm, längd 64 cm

Material: 100% tencel

Modell: A  (för modellens mått, klicka här)

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


HM Studio silvertopp

Tyvärr redan såld

Minikjol Milly of New York

Tyvärr redan såld

Vintage blus med Mexiko-print

Tyvärr redan såld

Vintage kleinblå skjorta

Tyvärr redan såld

Rodebjer klänning Mylee

Tyvärr redan såld