• Nyheter varje vecka
Fast fraktpris 59kr/Fri frakt vid köp över 1000kr

Jeansklänning Cheap Monday

  • 299 kr

Åh nej, den här har redan sålts! Men kika vidare, finns en massa fint kvar!

Dela

Beskrivning: Ljusblå denimklänning från ikoniska Cheap Monday. Smala axelband, knappar hela vägen ner och stora utanpåfickor framtill. En liten innerficka som syns på utsidan som en detalj. Storlekslapp saknas, se mått.

Storlek: N/A

Mått: Bröstmått mätt rakt över armhåla till armhåla 46 cm, längd 105 cm

Material: 100% bomull.

📸 Visa oss ditt köp, tagga #emssecondhand och @ems.secondhand på Instagram så re-postar vi! 💓


Gott skick

Allt som säljs i Em's Second Hand är i gott skick. När varan kommer hem till dig är den nytvättad (eller vädrad/ fryst (!), steamad , beroende på typ av vara), struken, eventuellt lagad och helt enkelt redo att användas. Det ska kännas nästan som att köpa nytt. Om en vara har något som frångår "gott skick" (tråddragning, färgskiftning, någon del saknas mm) så kommer det att beskrivas utförligt i annonsen.

Frakt

Vi använder PostNords varubrev och har en fast fraktkostnad på 59 kronor. Små paket (under 100 gram) skickas som brev med frimärke. Oftast  postar vi paket måndag, onsdag och fredag och paketen brukar vanligtvis komma fram på en dag eller två. Ordrar över 1000 kronor levereras fraktfritt. 

Avhämtning 

Om du vill och har möjlighet går det bra att hämta ditt paket i butiken Garaget i Asthas Ateljé i Gamla Enskede (Stockholm) där Em's kläder säljs. Ange alternativ "hämta i Garaget" i kassan. Hämtning sker under butikens öppettider lördag-söndag 12-15 (eller på överenskommen tid).


Stor och mjuk päls-tote

Tyvärr redan såld

Plisserade byxor

Tyvärr redan såld

Mondi vintage blus

Tyvärr redan såld

Vintage topp 70-tal

Tyvärr redan såld